De fleste bedrifter benytter seg i dag av kursing i større eller mindre grad. Man innfører nye internsystemer og behøver veiledning, eller man ønsker å tilegne seg ny kunnskap og anser kursing som det beste alternativet for å komme seg opp på ønsket ferdighetsnivå.

Et velkjent problem med slike kurs, er at deltakere mangler motivasjon til å gjennomføre hele kurset, enten fordi det ikke oppfyller de krav man har til ønsket læring, eller fordi kurset er unødvendig langt, gjerne som følge av det første scenarioet. De færreste kurs oppfyller alle de krav en har til læring, da de tar sikte på å dekke et stort segment med forventninger og ønsker til innhold. Når bedrifter benytter seg av slike kurs, er det uunngåelig at man betaler for fellesskapet.

Hos ITbistand utformer og tilpasser vi kurs for å imøtekomme nettopp de krav deres bedrift stiller til læring. Vi lytter til deres ønsker slik at dere får mest mulig avkastning av kurset, som igjen resulterer i spart tid og utgifter. Hos oss handler det ikke om kvantitativ, overfladisk læring. Vi er mer opptatt av å redusere nåløyet, slik at de få som kommer igjennom, får en betydelig bedre opplevelse av kurset i sin helhet.

Basistjenester


Under finner dere noen av våre kurs. Listen er ikke komplett, men kun et utvalg basert på popularitet

 • Office 365

  Introduksjon til verktøyet som følger med, samt hvordan å benytte nettportalen for tilgang til verktøy og mail hvor enn man befinner seg.

 • Windows 10

  Introduksjon til hva som er nytt, samt hvordan å navigere seg rundt på enklest mulig måte.

 • Nettlagring

  Dropbox, OneDrive osv. Hvordan benytte det, hvordan strukturere mapper, hvordan dele dokumenter og filer, hvordan samarbeide på felles dokumenter.

 • Visma eAccounting / Tripletex CRM

  Innføring i bruk av forretningssystemer med fokus på økt salg.

 • Autodesk Inventor / AutoCAD

  Lær dere å bruke velkjent tegne- og moduleringsverktøy som Inventor og AutoCAD fra Autodesk.

 • Sikkerhet og Backup

  Best-praksis og gode rutiner er helt avgjørende for en trygg IT-hverdag. Med våre kurs rettet mot sikkerhet og Backup får dere en grunnleggende innføring i bruken av velkjent verktøy og hvordan disse kan bistå dere med å trygge hverdagen.

 • SharePoint

  Benytter dere SharePoint som intranett, eller ønsker dere kanskje å utforske det som alternativ? Som Microsoft-partner tilbyr ITbistand kurs rettet mot SharePoint som fremhever viktigheten av et godt internsystem, samt hvordan benytte SharePoint på best mulig måte for en å oppnå optimal brukeropplevelse.


Interessert i en prat?

Ring oss på 33472000 eller  KONTAKT OSS