Vårt utviklingsteam står klare til å bistå dere. Med ITbistand i ryggen stiller dere aldri urealistiske krav!


Basistjenester

Under finner dere et utvalg tjenester vi tilbyr innen utvikling. De fleste oppdrag relatert til utvikling faller innunder en av disse, men skreddersys for å imøtekomme kunders krav og behov.

 • Web-utvikling

  Er dere nyoppstartet og har behov for et nettsted, eller ønsker dere kanskje bare å fornye eksisterende sider? Vær trygg på at ITbistand besitter de nødvendige ferdigheter for å tilfredstille deres ønsker, enten det dreier seg om enkle tekstbaserte sider eller mer avanserte nettsteder med søkefunksjoner og nettbutikk.

 • Programvaretilpasning

  I dagens bransje har man tilgang til en stor mengde virksomhetsrelatert programvare. Dette kan være systemer rettet mot salg, organisering, samhandling o.l. Disse systemene sikter seg inn på mengden, men er sjelden skreddersydd for den enkelte. Det er her ITbistand kommer inn. Med vår erfaring og kompetanse, benytter vi kjente rammeverk for å utvide programvarer, for å tilpasse deres behov. Dette resulterer i mer virksomhetsrelevant programvare som oppfyller de krav dere har til funksjonalitet og utseende.

 • SharePoint

  Benytter dere SharePoint som intern- og samhandlingssystem, er sjansen for at det er forbedringspotensiale stor. Vårt utviklingsteam har erfaring med Microsoft-systemer, og tilbyr både ferdigstilte løsninger og applikasjoner for SharePoint, så vel som skreddersøm.

 • Systemutvikling

  Benytter dere ulike programvarer og teknologier for å utføre forskjellige oppdrag, men kunne ønske at disse samhandlet? Kansje ønsker dere å benytte kun én pålogging for samtlige systemer? Da kan ITbistand hjelpe dere.
Interessert i en prat?

Ring oss på 33472000 eller  KONTAKT OSS