Skya har blitt en plattform alle bedrifter i større eller mindre grad stifter kjennskap til. Mange bedrifter velger å hoppe i det, og legge alle IT-relaterte tjenester ut i skya. For mange bedrifter innebærer dette større fleksibilitet, skalérbarhet og enklere administrasjon. Det er allikevel slik at ikke alle bedrifter tjener på en slik migrering, enten grunnet eksisterende infrastruktur, lisensiering, sikkerhetsklarering eller størrelse. Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring, så avdekker vi sammen deres behov og potensiell avkastning.


Basistjenester

Følgende tjenester inngår i vår tjenestekatalog. Har dere behov for komplette pakker, se lenger ned på siden under "Pakkeløsninger".

 • ITbistand Office 365

  Har dere behov for Word, Excel og de andre kjente Office-programmene på mer enn én enhet? Fortvil ikke, det er ingen behov for flere separate lisenser. Med ITbistand Office 365 får dere det samme kjente Office-miljøet på flere enheter samtidig, og kan aksessere filene på tvers av disse enhetene, hvor enn dere befinner dere.

  Ved å la oss ta oss av migreringen til skya, kan fortsette å jobbe med kjernevirksomhet uten unødvendige avbrudd. Vi overfører og administrerer deres lisenser, uten at dere må løfte så mye som en finger.

  Vi tilbyr også opplæring i bruken av Office 365 der det er behov for det, slik at dere kan utnytte deres abonnement på best mulig måte.

 • ITbistand Mail 365

  Med ITbistand mail 365 får dere den samme gode mail-opplevelsen dere kjenner til, med lagringsplass inntil 250 GB per postboks, uavkortet oppetid og tilgang på postboksen både via nettleseren og som installert programvare på maskinen.

 • Domenehosting og webhotell

  Ønsker dere å stikke dere ut på internett, er det helt avgjørende at dere har et domene tilknyttet deres bedrift. Det er dette grensesnittet kunder og interessenter oftest tyr til for kontakt og informasjon. Har dere et domene allerede og foretar administrasjon på egen hånd, er sjansene store for at dette medfører mye unødvendig arbeid. Har dere i tillegg ansvar for vedlikehold av nettsteder og nettapplikasjoner, er sjansene desto høyere for at dette er tilfellet. Med ITbistand som domene- og webhotellvert, er deres nettsteder og nettressurser i de tryggeste hender, og endringer foretas kjapt og smertefritt.

 • Skylagring/Online backup

  En av dagens største IT-dilemmaer, er å finne det perfekte kompromiss mellom sikkerhet og tilgjengelighet for sensitive data. ITbistand samarbeider med de beste i området på skylagring, og forsikrer at deres data er trygt plassert i norske serverparker, vedlikeholdt av personer som lever for å levere trygge og tilgjengelige tjenester for deres bedrift.

Selv om disse tjenestene har en naturlig tilknytning til hverandre, er det opp til kunden å velge hvilke av tjenestene virksomheten behøver. Dersom dere er interessert i en fullstendig pakkeløsning, finner dere noen av våre pakker under.


Pakkeløsninger

Nedenfor finner dere noen av våre pakkeløsninger på skytjenester. Vi skreddersyr selvsagt også pakker utenom de nedenforstående for å imøtekomme ethvert ønske dere måtte ha.

 • ITbistand Office Essentials

  Med Office Essentials får dere tilgang på Office kontorverktøy, som inneholder kjente verkøy som Word, Excel og PowerPoint. I tillegg til Office, får dere tilgang på Skype for Office (tidligere kalt Lync); en smidig måte å holde kontakt med kolleger og kunder gjennom chat og lyd- og videokonferanser. I tillegg til Office, inkluderer denne pakken et komplett antivirus, som sikrer trygg ferdsel på nettet.

 • ITbistand Office Extended

  Med Office Extended får dere en utvidet Office-opplevelse. Denne pakken inneholder alt man finner i Office Essentials, i tillegg til Online Backup og Microsoft Exchange mail. Med Exchange får dere 50 GB lagringsplass i mailboksen - tilstrekkelig for de aller fleste. Dere slipper å mellomlagre epost, eller fylle opp PC-en med mailarkiv for å frigjøre plass i postboksen. Denne pakken inkluderer også Office Web Mail, som gir tilgang til eposten via nettleseren.

 • ITbistand Office Complete

  Dersom dere har behov for alt man finner i Extended, i tillegg til domenehosting og webhotell, er Office Complete pakken for dere. Her får dere en komplett pakke som sørger for at hele IT-tjenesten administreres og vedlikeholdes av oss, slik at dere får en problemfri hverdag, samt én aktør å forholde dere til ved eventuelt behov for support. De ansatte slipper å måtte forholde seg til et flertall leverandører, og dere får alt på én faktura. Det kaller vi dynamikk!

Interessert i en prat?

Ring oss på 33472000 eller  KONTAKT OSS