ITbistand ble etablert i Sandefjord i 2007 og har siden den gang rettet seg spesielt inn mot å bistå bedrifter med å redusere sin ressursbruk på IT.

Vårt virkeområde omfatter alt fra drift av server- og klient, til innkjøpshåndtering, brukerstøtte og utvikling. Vi er allsidige, og tilegner oss mer enn gjerne ny kunnskap som kommer kunder til gode.

Vi har i dag kunder spredd rundt i hele landet, med hovedområde i Vestfold fylke. Fra våre trivelige lokaler på Vesterøya i Sandefjord, tar vi imot besøk og bistår kunder over telefon eller fjerndrift. Videre er vi opptatt av tett oppfølging, og prioriterer derfor oftere å møte opp hos kunde. Som konsekvent målsetning helt fra oppstart, har vi vært opptatt av å skape nære relasjoner til våre kunder. Gjennom en trygg og pålitelig relasjon, skaper man trygghet og forståelse for hverandre.

Vi respekterer kunders tid, og er opptatt av alltid å være tilgjengelige, enten det dreier seg om ordinær arbeidstid, kveldstid eller helg. Ringer kunder på ekstraordinære tidspunkt, blir de allikevel møtt av en trivelig stemme som mer enn gjerne bistår. Dette vet vi at våre kunder verdsetter!

TESTIMOMIAL

Som kunde hos oss skal man føle seg ivaretatt, enten man driver en større bedrift eller et enkeltmannsforetak. Nære kunderelasjoner, tett oppfølging og høy grad av tilgjengelighet er blant våre grunnpilarer. Dette kan vi stolt stå inne for!


VÅR VISJON

Det første steg til omfavnelse fra ens kunder er en tilsvarende affeksjon fra ens ansatte. Våre ansatte er motiverte, har glimt i øyet og lever for å levere en IT-opplevelse som «bare fungerer».

Interessert i en prat?

Ring oss på 33472000 eller  KONTAKT OSS