I dagens samfunn har alle virksomheter, store som små, behov for trygge IT-tjenester. Enten det gjelder velfugerende periferiutstyr eller trygge nettverkskomponenter, er enhver bedrift avhengig av pålitelige tjenester. Med ITbistand som IT-leverandør kan man være trygg på at disse faktorene er tatt høyde for i ethvert ledd av prosessen, fra planlegging til implementasjon og oppfølging.


Basistjenester

Nedenfor finner dere et begrenset utvalg av vårt store sortiment over maskinvare og infrastruktur.

 • Server- og nettverkstjenester

  ITbistand tilbyr solide tjenester innen server- og nettverkssegmentet. Vi forstår viktigheten av et solid nettverk, være seg trådløst eller kablet, og tilrettelegger infrastrukturen slik at dere skal oppleve så høy grad av oppetid som mulig. Vi samarbeider med stødige partnere som Cisco og Zyxel, som leverer kostnadsfornuftige nettverkskomponenter av høy kvalitet.

 • Klienter

  ITbistand samarbeider med de fleste IT-maskinvareleverandørene på bedriftsmarkedet, fra Microsoft til Lenovo, HP og Dell, og er svært trygge når det kommer til å bistå kunder med enheter fra disse leverandørene. Vi er også behjelpelige med valg av mobiltelefon, nettbrett og annet elektronisk verktøy som bidrar med å forenkle hverdagen, se innkjøpshjelp nedenfor.

 • Sikkerhet

  Sikkerhet er i vinden som aldri før. Aldri har det vært mer attraktivt å spionere på en bedrift med den hensikt å fiske ut sensitiv informasjon som kan komme angripere og konkurrerende selskaper til gode. Vedlikeholder dere egne servere som inneholder sensitiv kundedata, er det helt avgjørende at disse er sikret tilstrekkelig godt. Man har behov for gode rutiner for autorisasjon, brannmurer med skjerpede filter, antivirus, anti-malware, datakryptering osv. ITbistand har tilgang på noen av markedets beste produkter innen sikkerhet, og bistår dere med å sikre at dataen forblir trygt skjermet fra uautoriserte parter.

 • Brukerstøtte

  Vi i ITbistand vektlegger tett kontakt med våre kunder. Enhver kunde skal føle seg vel ivaretatt og prioritert. Dette får vi til gjennom nøye planlegging og høy grad av toleranse og forståelse for kunders behov.

Selv om disse tjenestene har en naturlig tilknytning til hverandre, er det opp til kunden å velge hvilke av tjenestene virksomheten behøver.


Innkjøpshjelp

Vi i ITbistand vet at valg av maskinvare kan være en hodepine. Man velger fra øverste hylle, men ender opp med overprisede produkter som hverken oppfyller de krav man har til kvalitet, eller innfrir de forventninger man har til ytelser. Vi bistår dere mer enn gjerne med å finne produkter tilpasset deres behov, som hverken går på bekostning av kavlitet eller pris.

 • PC- og periferiutstyr

  På PC-siden har vi meget gunstige avtaler med store aktører som Microsoft, Dell, Lenovo og HP, som alle spesialiserer seg på bedriftsmarkedet. Her finner man garantert produkter som innfrir ethvert behov.

 • Mobile enheter

  Vi i ITbistand skjønner viktigheten av å følge med i timen, og har derfor inngått gode avtaler med noen av markedets mest velkjente leverandører av mobile enheter for å tilby produkter fra blant annet Samsung, Sony, Microsoft og Apple.

Interessert i en prat?

Ring oss på 33472000 eller  KONTAKT OSS