Opplev økt produktivitet og kvalitet ved å benytte våre konsulenttjenester


Basistjenester

Under finner dere et utvalg konsulenttjenester vi tilbyr. Velger dere oss som komplett driftspartner, inngår de fleste av tjenestene i det daglige tilbudet.

 • Server- og nettverk

  Opplever dere ofte problemer med nettverket i form av reduksjon i hastighet eller opphold i tjenesten? Våre konsulenter bistår dere gjerne med å diagnosere komponenter og kabling for å avdekke eventuelle avvik.

 • Lagring og backup

  Jobber dere ofte med store mengder data og mange prosjekter samtidig, men mangler gode rutiner for lagring og backup? Vi i ITbistand skjønner hvor avgjørende det er at denne dataen kan kan gjenopprettes dersom problemer inntreffer. Med en proaktiv tilnærming til problemer, bistår våre konsulenter dere med å grunnlegge gode sikkerhetsrutiner, slik at problemene aldri utarter seg.

 • Programvare

  Gjennom vårt samarbeid med flere av de største aktørene på bedriftsprogramvare, kan vi tilby installasjon, innføring og opplæring i en rekke avgjørende virksomhetsrettede programvarer. Blant annet tilbyr vi tegneverktøy som Inventor og AutoCAD fra Autodesk, forretningssystemer som XLedger, Visma eAccounting og Tripletex, skrivebordssytemer som Microsoft Office og Exchange Mail osv. Vi stiller oss også behjelpelige med å tegne partnerskap med nye aktører for å imøtekomme de krav våre kunder måtte ha.

 • Utvikling

  Benytter dere tilleggmoduler til ulike programvarer som behøver vedlikehold, eller trenger dere kanskje bistand med utforming av bedriftens nettsteder? Våre utviklere sitter klare til å bistå dere!

 • Forretningssystemer

  Gode forretningssystemer er ofte alfa-omega for god ressursstyring og kundehåntering innad i en virksomhet. Med trygge aktører som Visma og Tripletex i ryggen, tilbyr vi en komplett pakke for deg og din bedrift. Vi bistår med å knytte abonnement, administrere brukertilgang, lære dere opp i systemet og drive support i etterkant.

Interessert i en prat?

Ring oss på 33472000 eller  KONTAKT OSS